31721
Status dostępności:
Biblioteka w Zbludzy
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641.5:642](075.3.053.7) (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: Kochen und Backen ernährungsnewusst und kreativ : Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann /-fachrau Grund - und Fachstufe, 1996. Cz. 1-2 pt.: Technologia gastronomiczna.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla tech. i szkoły zawodowej, zawód - technik gastronomii, gastronom i hotelarz.
Uwaga o złożonym powiązaniu między dokumentami
Cz. 1 poz. 9925/99, cz. 2 poz. 9926/99.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej